Artikeln innehåller annonslänkar
Nöje

Thor: Love and Thunder – allt du behöver veta om Marvels nya film

Idag är det biopremiär för det nya äventyret från Marvel, Thor: Love and Thunder med Chris Hemsworth i huvudrollen. Här är allt du behöver veta om den nya filmen.

Foto: Disney+

I Marvels nya film Thor: Love and Thunder får vi återigen möta Thor när han ger sig ut på ett nytt äventyr. Här tar vi en titt på filmens handling, vilka skådespelare som medverkar och när den eventuellt kan gå att streama på Disney plus.

Det handlar Thor: Love and Thunder om

Enligt ett pressmeddelande handlar filmen om att Thor beger sig ut på en väldigt annorlunda resa – han söker inre frid. Men hans ledighet avbryts av den galaktiska mördaren Gorr the God Butcher.

För att bekämpa hotet tar Thor hjälp av King Valkyrie, Korg och ex-flickvännen Jane Foster som – till Thors stora förvåning – kan svinga hans magiska hammare Mjölner. Tillsammans ger de sig ut på en skrämmande, kosmisk resa för att avslöja mysteriet med Gorr the God Butchers hämnd och stoppa honom innan det är för sent.

De medverkar i Thor: Love and Thunder

Förutom Hemsworth återvänder Tessa Thompson i rollen som King Valkyrie, Taika Waititi som Korg och Natalie Portman som Thors före detta flickvän, Jane Foster.

Dessutom medverkar även Chris Pratt, Karen Gillan, Sean Gunn, Jaimie Alexander, Sam Neill, Russell Crowe, Melissa Mccarthy, Christian Bale, Matt Damon och Luke Hemsworth.

Då har Thor: Love and Thunder premiär

Thor: Love and Thunder har biopremiär den 6:e juli, men när filmen kommer gå att streama på Disney+ är ännu inte bekräftat.

Enligt teorier baserade på hur länge studion har väntat med att släppa andra filmer på streamingtjänsten kommer filmen eventuellt att kunna ses på Disney+ från och med augusti eller september.

Källor: People, Moviezine, Rolling Stone

Thor: Love and Thunder - Official Trailer

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!