Nöje

Thylane Blondeau utnämndes till världens vackraste flicka som sexåring – det här gör hon idag

Thylane Blondeau har levt ett superstjärneliv sedan hon blev känd över en natt 2007. Nu hänger hon med superkändisar och arbetar som modell för Dolce & Gabbana.

Instagram @thylaneblondeau

Thylane Blondeau blev känd redan som barn, då hon utnämndes till “den vackraste flickan i världen”. Idag lever hon ett glamouröst liv, bland annat som ansikte utåt för Dolce & Gabbana och L’Oreal Paris.

Foto: @thylaneblondeau

Thylanes 5,7 miljoner följare på instagram kunde också se hur hon hängde med pojkvännen Ben Attac i St Tropez nyligen. Paret har dejtat sedan 2020 och modellen reser idag världen över tack vare sitt jobb.

Foto: Instagram @thylaneblondeau

Upptäcktes som treåring

Thylane blev upptäckt som treåring när hon och hennes mamma var ute och promenerade i Paris. En modellagent från Jean-Paul Gaultier kom fram och ville att hon skulle börja jobba för märket redan dagen därpå. 2011 uppstod dock flera diskussioner och kritiska röster höjdes när Thylane som tioåring poserade sminkad för Vogue Paris iklädd en guldklänning och högklackade skor.

Drabbades av cystor på äggstockarna

I höstas berättade Thylane att hon tidigare drabbats av cystor på äggstockarna, något som upptäcktes i 2020. Hon genomgick då en akut operation efter att en cysta hade “exploderat” i hennes mage. Tre månader senare återkom magsmärtorna, något som modellen inledningsvis trodde berodde på operationen – men när smärtorna inte gick över sökte hon åter vård:

“I år [2021] träffade jag tre olika gynekologer, jag har varit på över fyra röntgenmottagningar i Paris och alla sa de samma sak: ‘Oroa dig inte, du har ingenting. Det är inbillning'”, skrev Thylane i ett inlägg på Instagram.

Foto: Instagram @thylaneblondeau

Opererades akut

Men värkarna gav inte med sig och i oktober 2021 åkte Thylane in till akuten på grund av svåra magsmärtor. Även då fick hon höra att hon inte hade något att oroa sig över – enligt vårdpersonalen hade hon en “liten cysta” och skulle behöva återkomma för en kontroll ett par månader senare.

Modellen nöjde sig inte med detta besked utan lät sig undersökas av en annan läkare som genast upptäckte problemet: en 5,6 centimer stor cysta som vidrörde äggstocken. Thylane uppmanades att göra en akut operation.

Efter operationen började Thylane snabbt må bättre, och i sitt inlägg uppmanar hon sina följare att inte ignorera kroppens signaler:

“Jag känner mig äntligen fri, jag trodde att jag var galen som klagade över min mage så länge. Glad över att jag aldrig gav upp. Jag har lärt mig att när din kropp gör ont, ignorera inte det utan ta hand m det, du måste träffa olika läkare innan en av dem hittar problemet och löser det. Alla smärtor, även de små, kan dölja något mycket viktigare.”

Källa: Mirror, Mirror

Foto: Instagram @thylaneblondeau

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!