Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Tidernas julfilm – se magiska trailern till Disneys Nötknäpparen

I denna sommarhetta kan julen och vintern kännas långt borta. Efter att ha sett trailern till Disneys nya film Nötknäpparen längtar vi otroligt mycket efter snö.

notknapparen-disney-kiera-knightley

Det är den svenska Lasse Hallström som är regissören bakom den nya versionen av Nötknäpparen och av trailern av döma kommer han inte göra oss besvikna. Den verkar bli en film i sann Disneymagi med starka färger och förtrollande miljöer.

“Nötknäpparen och de fyra världarna” kommer att handla om Clara som vill ha en nyckel som kan öppna en ask som hon fått från hennes döda mamma. När hon hittar nyckeln försvinner den in i en ny värld där måste hon slåss mot pepparkakssoldater och en musarmé.

I rollerna finns bland annat Kiera Knightley, Helen Mirren, Morgan Freeman och Mackenzie Foy. Så det är en minst sagt stjärnspäckad ensemble.

Filmen kommer ha premiär i höst, närmare bestämt i november och vi är så taggade på att få se den! Vi känner på oss att det kommer bli tidernas julfilm.

Källa: Elle.se/Imbd

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!