Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Tidernas kärleksfilm kommer tillbaka när The Notebook blir musikal(!)

Vem har inte lite extra varma känslor för den ultimata kärleksfilmen som kom och tog oss med storm redan 2004? Självklart är det The Notbook med Rachel McAdams och Ryan Gosling som Allie och Noah vi pratar om – och nu ska storfilmen bli Broadwaymusikal! 

Det är minst sagt goda nyheter när Popsuger skriver att Broadway-versionen av filmen kommer att bli verklighet. Vi har bland annat Nicholas Sparks att tacka för det. Nicholas skrev originalboken som senare blev spelfilm redan 1996 och är nu med och producerar musikalen. Det gör han tillsammans med Kevin McCollum och Kurt Deutsch.

Låtskrivaren Ingrid Michaelson kommer tillsammans med Bekah Brunstetter att jobba med scenversionen av The Notebook. “Jag har älskat filmen och berättelsen i så många år nu att tanken att förvandla den till en musikalisk är överväldigande för mig. Begreppet oändlig hängivenhet och kärlek som så fint lyfts i filmen ligger nära för mig och är något jag upplevt på ett privat plan. Jag började skriva direkt samma kväll efter första mötet innan jag ens hade fått jobbet”, säger en exalterad Michaelson

Om vi på Metro Mode är sugna på att gå på Broadwaymusikal inom en snar framtid? Svaret är JA! Datum för musikalpremiären är inte officiellt ännu men den som väntar på något gott…

Foto: REX Features 
Källa: Popsuger.co.uk

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!