Nöje

Tidigare playboy-modellen Linda Lampenius försvarar Hugh Hefner efter dokumentären

I dokumentären “Secrets of Playboy” anklagas Hugh Hefner för att ha drogat och utnyttjat unga kvinnor. Nu har playboy-modellen Linda Lampenius gått ut till hans försvar.

Foto: TV4

I dokumentären målas det upp ett flertal obehagliga bilder av vad som ska ha skett innanför portarna till playboy-grundaren Hugh Hefners Manson. Han anklagas bland annat för att ha manipulerat unga kvinnor till att delta i förnedrande sexuella aktiviteter.

“Var som en pappa”

Men enligt violinisten Linda Lampenius, som bodde på Playboy Mansion mellan 1997-1999, känner hon inte alls igen den bild som målas upp. I programmet “Efter fem” berättar hon istället att Hefner “varit som en pappa” för henne.

Hon anklagar också de som står bakom dokumentären att ha klippt bort positiva röster om Hugh Hefner och hans mansion. I samband med att dokumentären släpptes skrev hon också ett inlägg på sociala medier till hans försvar. Tillsammans med andra kvinnor som varit i hans närhet har hon skrivit under en “petition” som ska lämnas in till en tidning i USA.

“Secrets of Playboy” finns att streama på TV4 Play.

Källa: Aftonbladet

Foto: TV4

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!