Nöje

TikTok är ny officiell partner till Stockholm Pride

Som Skandinaviens största Pridefestival har Stockholm Pride ca 50 000 deltagare i paraden och närmare en halv miljon åskådare. På grund av pandemin kommer årets parad, likt förra året, vara digital. Nu inleder de ett samarbete med TikTok för att göra årets parad till en succé!

Foto: Instagram @stockholmpride

Nyckeln till frihet

TikTok kommer att möjliggöra för alla TikTok användare i Sverige att vara en del av paraden genom att dela en video med hashtaggen #prideparad2021. Den femton sekunder långa videon kan bestå av vad som helst, en dans eller en hälsning, och årets tema är “Nyckeln till frihet.” Paraden pågår mellan kl 12-14 den sjunde augusti och livesänds på @StockholmPride.

Byggandet av gemenskap

Vix Herjeryd, ordförande för Stockholm Pride, menar att byggandet av gemenskap är centralt hos både Prideparaden och på TikTok, något som gör dem till bra samarbetspartners. “Vi vet att byggandet av gemenskap är centralt hos TikTok, och gemenskap är något som verkligen kännetecknar vår Pride Parade oavsett om det är glädje eller allvar.”

Det arrangeras även flera fysiska och digitala event som pågår mellan 2-8 augusti. Den 6 augusti anordnas en schlagerkväll med kända artister som livestreamas. Och den sjunde augusti kan man se avslutningsfesten på samma konto @StockholmPride.

Foto: Instagram @stockholmpride

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!