Nöje

TikTok-stjärnan Dixie D’Amelios stora hårförändring

I början av september bestämde TikTok-profilen och artisten Dixie D’Amelio sig för att klippa av sina långa, mörka lockar. “Jag har velat göra detta sedan jag gick i sjätte klass”, berättar D’Amelio i den video där hon dokumenterar förvandlingen.

Foto: Instagram @dixiedamelio

Dixie D’Amelio blev till en början känd eftersom hon är storasyster till Charli D’Amelio, som har kallats för “drottningen av TikTok” – men med sina 57,5 miljoner följare är Dixie knappast en doldis.

Förutom sina miljontals följare på TikTok driver Dixie en av världens snabbast växande YouTube-kanaler globalt sett och har en blomstrande musikkarriär. Hon släppte sin första singel “Be Happy” sommaren 2020, en låt som idag har streamats nästan 100 miljoner gånger på Spotify.

“Vill inte att någon ska tro att jag har ett psykiskt sammanbrott”

Under ett evenemang på modeveckan i New York tidigare den här månaden dök TikTok-profilen upp i en ny, snaggad frisyr. Med tanke på sin enorma skara fans är det inte konstigt att den dramatiska hårförändringen har fått mycket uppmärksamhet online: den YouTube-video där Dixie tar steget att klippa håret kort har i skrivande stund över 1,2 miljoner visningar.

I videon berättar Dixie om sitt beslut att snagga håret:

“Jag har velat göra detta sedan jag gick i sjätte klass”, säger 21-åringen i videon. “Jag har varit ledsen den senaste tiden, men jag vill inte säga något för jag vill inte att någon ska tro att jag har ett psykiskt sammanbrott.”

Vi får också se Dixies reaktioner under förvandlingen – från förundran till vad hon precis har gjort till lycka:

“Åh gud, jag har inte något hår”, säger hon i ena stunden, för att sedan utbrista: “Herregud, jag gillar det jättemycket.”

Kolla in Dixie D’Amelios stora hårförändring i videon nedan!

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!