Nöje

TikTokern fejkade sin egen död – överraskade släkten på begravningen

TikTok-användaren David Baerten hade tröttnat på att bli försummad av sin släkt. Då fick han en idé: att fejka sin egen död.

Foto: Unsplash

David Baerten, som går under användarnamnet Ragnar le Fou på social medier, är en belgisk TikTok-användare som tog till drastiska åtgärder för att lära sina släktingar en läxa.

Fejkade sin egen död

Baerten beslutade sig för att fejka sin egen död eftersom han upplevde att hans släktingar tog honom för givet:

“Det jag ser i min släkt sårar mig ofta”, säger han enligt brittiska The Times. “Jag blir aldrig inbjuden till någonting. Ingen ser mig. Vi växte ifrån varandra. Jag kände mig inte uppskattad. Det var därför jag ville lära dem en läxa och visa dem att du inte borde vänta tills någon är död för att träffa dem.”

För att övertyga släktingarna om att han verkligen hade gått bort skrev Baertens ena dotter en känslosam text på TikTok innan begravningen:

“Vila i frid pappa. Jag kommer aldrig sluta tänka på dig. Varför är livet så orättvist? Varför just du? Du skulle bli morfar, och du hade fortfarande hela livet framför dig. Jag älskar dig! Vi älskar dig! Vi kommer aldrig att glömma dig.”

“Visar vem som verkligen bryr sig”

Efter att ha fejkat sin egen död gjorde Baerten storstilad entré på sin egen begravning genom att anlända i en helikopter.

Enligt The Times uppstod det en hel del förvirring bland släktingarna när Baerten uppenbarade sig, men många gick genast fram för att krama om honom.

Enligt TikTok-användaren dök endast halva av släkten upp på begravningen:

“Det bevisar vem som verkligen bryr sig om mig”, sa han. “De som inte kom kontaktade mig för att planera in en träff. Så på ett sätt vann jag.”

@el.tiktokeur2 Tu nous as eu on t aime mon ami on est content que tu es parmis nous ❤️❤️#pourtoii #fyp #fypシ @Ragnar_le_fou ♬ son original – Thomas faut

Foto: Unsplash

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!