Nöje

Emilie Stordalen om hur det var att växa upp med Petter Stordalen som pappa

I säsongspremiären av talkshowen “Tilde” var hotellmagnaten Petter Stordalen på plats i studion tillsammans med dottern Emilie Stordalen. I programmet berättade Emilie om hur det varit att växa upp med Petter Stordalen som pappa.

Foto: TV4

För drygt fyra år sedan skrev hotellmagnaten Petter Stordalen över sin förmögenhet, 25,7 miljarder kronor, på barnen Emilie, Henrik och Jakob. Emilie arbetar idag inom hotellkoncernen och antas bli den som kommer att ta över efter pappa Petter.

Berättar om barndomen med pappa Petter Stordalen

När Petter Stordalen besöker talkshowen Tilde tillsammans med dottern Emilie passar Tilde de Paula på att fråga Emilie om hur det var att växa upp med en pappa som jobbade så mycket som Petter gjorde.

“Det är klart att om du är på jobbet så är du inte hemma, men jag tror att det också handlar mycket om att vara närvarande”, säger Emilie. “Jag minns inte att pappa var borta så mycket som han var, så han har ändå gjort något rätt. Men det är ändå en uppoffring man gör.”

Numera jobbar Emilie tillsammans med sin pappa, något som hon tycker är “helt fantastiskt”:

“Det mycket roligare är jag någonsin drömt om”, säger hon med eftertryck.

Bröllopet uppskjutet pga pandemin

Emilie fyllde 30 i år och födelsedagen firades i Oslo. Hon är tillsammans med svenske pojkvännen Jens Bredberg, 38, som är musiker och hotellchef på norska The Thief i Oslo. Paret förlovade sig 2020 och Emilie hade en rejält påkostad möhippa i Stockholm i oktober 2021. Bröllopet, som var planerat till december 2021, blev dock uppskjutet på grund av pandemin.

Foto: Instagram @emiliestordalen

Petter Stordalen var tidigare gift med Gunhild Stordalen, men efter att ha gått skilda vägar 2019 har Petter hittat kärleken på nytt i svenska Märta, 30. Men trots den stora åldersskillnaden verkar Märta passa bra in i familjen. Emilie har i en intervju i norska VG uttalat sig positivt om pappans nya flickvän. “Vi har lärt känna varandra och Märta är väldigt söt och trevlig”, säger hon i intervjun.

Tilde sänds på fredagar kl 19.00. Se programmet på TV4 Play här!

Källa: TV4

Foto: TV4

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!