Nöje

Tinder bekräftar: Hundtricket funkar!

Nu introducerar Tinder en nyhet för alla djurälskare – “Djurförälder” är det senaste tillskottet i Explore där medlemmarna kan integrera och matcha med varandra över gemensamma intressen.

Foto: Unsplash

Djur och framförallt hundar är ett stort intresse på Tinder, exempelvis har 10% av medlemmarna globalt “dog lover” som ett stort intresse i sin profil. Hundar är så älskade av dejtare att hela 9 av 10 har avslöjat att det är en deal-breaker om deras hund inte gillar den man dejtar. Även det klassiska “hundtricket” från filmen med samma namn har visat sig vara ett väl beprövat och effektivt raggningsknep.

Det finns många fördelar med ta med sin hund på en dejt men framförallt blir hunden en effektiv och naturlig icebreaker som får dig och din dejt att slappna av och vara er själva. Har du en Huskey, Golden Retriever eller German Shepherd till pälskompis så ligger du riktigt bra till, dessa vovvar är nämligen dragplåster bland dina potentiella matchningar. 

Här är Tinders bästa tips på en lyckad dejt IRL som inkluderar även din hund: 

  1. Rasta tillsammans – Ta med din bästa vän (eller låna någon annans) och ta med din dejt på en rast-runda i ett närliggande grönområde eller kanske till en vackert belägen hundrastgård där hunden kan springa runt och leka fritt medans ni connectar lite mer. 
  2. Utomhusaktivitet – Ta med ett kubbspel till en härlig parkmiljö eller besök en boulebana dit hundar är välkomna, eller varför inte gå på en mysig utomhusbio tillsammans! Finns oändligt med utomhusaktiviteter – låt kreativiteten flöda!
  3. Picknick i parken – Om vädret tillåter – Köp med take-away från en foodtruck och hitta en bra picknick spot! OBS – glöm inte “treats” till era hundar” 
  4. Surpla på en drink ihop – Möt upp din dejt på ett hundvänligt café/restaurang och njut av både dryck och mysigt sällskap på samma gång. Om vädret tillåter varför inte kickstarta säsongens dejtande på en uteservering?
  5. Hundtricket – Inför en hunddejt – varför inte ta inspiration av Alexander Skarsgårds hundtricks från 2002! 

Foto: Unsplash

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!