Nöje

Tinder tar bort alla fiskebilder

Nu meddelar dejtingappen Tinder att de tar bort alla “Fish Pics” en gång för alla. Allt fiskrealterat innehåll förväntas vara borta från appen inom 24 timmar, vilket gör Tinder till den första dejtingappen som kommer vara helt fri från fiskebilder.

Foto: Tinder

För de (lyckligt) ovetande är en “Fish Pic” fenomenet där singlar lägger till foton när de poserar med nyfångad fisk i sin dejtingprofil. Med start idag kommer Tinder börja ta bort alla foton där medlemmar håller i havsdjur, såväl stora som små. En färsk undersökning från Tinder avslöjar nämligen att 92 procent av singlar får “the ick” när deras potentiella match har en fiskebild.

Det nya initiativet är tänkt att uppmuntra medlemmar att vara mer kreativa med sina profilbilder och strävar efter att få fler singlar att skapa mer genuina kontakter i appen. Med start idag, kommer initiativet göra det enklare än någonsin för medlemmar att få napp.

– Vi lyssnar alltid på våra medlemmar och det är tydligt att något måste göras åt det här fenomenet. Vi kommer därför att fånga upp alla fiskbilder med målsättningen att förhöja våra medlemmars upplevelse på Tinder och för att få bort den här barriären så att singlar kan möta sin match, säger Sal Mon, Head of Community Pictures på Tinder.

9 tips på hur du kan förbättra din fiskfria Tinder-profil 

1. En profilbeskrivning ger fler matchningar

Profiler med en bjussig bio attraherar fler matchningar. Använd en fras som sammanfattar och visar upp det bästa av dig. En generös profil ger dig fler matchningar och det kommer bli mycket lättare för dina matchningar att inleda givande konversationer, om saker som du faktiskt bryr dig om.

2. Flexa dina skills i konversationen 

Ju mer aktiv du är i appen, desto mer kommer du dyka upp i andra medlemmars flöden. Det finns inget som ger så mycket adrenalin som att matcha och omedelbart inleda en konversation med någon som potentiellt är din nya crush, så var inte rädd för att skicka ett meddelande först. Chansen är stor att du får ett svar tillbaka eftersom 75 procent av alla 18–25 åringar svarar inom 30 minuter eller mindre.

3. Work hard, swipe hard

Letar du efter någon som speglar din skolanda? Kanske en kreatör som letar efter sin musa? Att lägga till skola och jobbtitel är ett bra sätt att hitta din potentiella ”ride or die”, eller i det här fallet, utesluta de som kanske inte passar dig så bra. Vi vet att du verkligen vill säga att du gick ”livets hårda skola” men stå emot. Dina potentiella matchningar kommer att tacka dig.

4. WYA?

Låt inte dina potentiella matchningar gissa – ställ in din plats för att träffa människor i närheten, särskilt om du inte är ute efter ett distansförhållande. Om du vill känna dig lite internationell kan du vidga dina vyer med Passport för att träffa en person i Kroatien (eller bokstavligen var som helst i världen) 

5. Fyra är det magiska talet  

Dina bilder är ett bra sätt att visa vem du är, vad du gillar och för att få i gång samtalet. Fyra bilder är det ultimata antalet att ha i sin profil. Se även till att ditt första foto ger en tydlig bild av ditt underbara ansikte – det är så du får napp. Ge din profil ett försprång genom att ansluta din Instagram, då laddas nya bilder upp så fort du publicerar dem – jobba smart, inte hårt. 

6. Musik är det sjätte kärleksspråket 

Kan vi alla komma överens om att musiksmaken är avgörande för om ni är kompatibla eller inte? Se till att du matchar med personer som är på din våglängd genom att lägga till ditt livs bästa soundtrack (Spotify Anthem) i din profil.40 procent av medlemmarna, i åldrarna 18–25, har lagt till sin låt i sin profil och har upplevt en ökning av matcher på 10 procent. 

7. Overifierade profiler är en red flag

Verifiera din profil för att uppmärksamma dina matchningar om att du är ”the real deal”. Försök att endast matcha med verifierade profiler för att undvika att bli catfished. Profiler med den blåa bocken är mer benägna att få fler matchningar.

8. Intressen är hett

Att hitta gemensamma intressen är ett av de enklaste sätten att träffa någon. Dina intressen är det som gör dig unik, så utnyttja dem för att visa ditt mest autentiska och verkliga jag. Något som kan leda till att du matchar med personer som speglar din energi.

9. På jakt efter…

När det kommer till dejting, har vi ingen tid att slösa. Välj mellan 1-3 livstillstaggar för att se till att du skapar autentiska kontakter med personer som matchar vad du letar efter.

Foto: Tinder

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!