Nöje

Tindersvindlaren Simon Leviev: Jag ville bara träffa några tjejer på Tinder

Den så kallade Tindersvindlaren Simon Leviev hävdar i en intervju att han inte alls är en bedragare. “Folk känner inte mig – så de kan inte döma mig”, säger han.

Foto: Skärmdump Inside Edition

I en exklusiv intervju med Inside Edition bemöter Simon Leviev – född Shimon Hayut – anklagelserna om att ha lurat kvinnor som han träffade på Tinder på storbelopp under 2010-talet.

Säger sig ha blivit rik på bitcoin

“Jag är inte ett monster. Jag var bara en singelkille som ville träffa några tjejer på Tinder”, säger Shimon Hayut i ett klipp från intervjun med Inside Edition.

Experter uppskattar att Hayut har lurat kvinnor världen över på sammanlagt 10 miljoner amerikanska dollar, men “Tindersvindlaren” själv säger han att han inte “mår dåligt över något som han inte gjort”.

“Jag vill få upprättelse. Detta [som de påstår] är inte sant. Jag är en gedigen affärsman. Jag köpte bitcoin 2011 och jag tror inte att jag behöver säga hur mycket det är värt nu.”

Hayut hävdar i intervjun att han inte lurade de tre kvinnor som anklagar honom för bedrägeri i Netflix-dokumentären “Tindersvindlaren”:

“De blev inte lurade och de blev inte hotade”, säger Hayut, som menar att han aldrig sagt sig vara diamantmiljardären Lev Levievs son. “Jag är inte en bedragare. Folk känner inte mig – så de kan inte döma mig!”

Är bannlyst från Tinder

I intervjun gör även Hayuts flickvän Kate Konlin ett framträdande. Den israeliska modellen har tidigare sagt till Radar Online att relationen mellan henne och Hayut var över, men paret har till synes återförenats sedan dess.

På frågan om vad hon anser om anklagelserna mot Hayut säger Konlin sig vara förbluffad över att “någon kan hitta på något så falskt”. Hon säger även att Leviev aldrig har lånat pengar av henne.

Hayut har inte dömts för de brott som han påstås ha begått mot de tre kvinnorna i Netflix dokumentär. Däremot har han tidigare avtjänat två års fängelse i Finland efter att ha lurat tre andra kvinnor på pengar.

The Hollywood Reporter rapporterade tidigare i februari att Hayut numera är bannlyst från ett flertal dejtingappar och sajter som Tinder, Match.com, OkCupid och Hinge.

Källa:

Inside Edition, The Hollywood Reporter, Radar Online

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!