Nöje

Tindersvindlaren Simon Leviev kräver 20 tusen dollar för att besöka klubbar

Simon Leviev uppges vara i kontakt med flera klubbar världen över som vill boka besök av den beryktade “Tindersvindlaren”. Men på Levievs kravlista står både privatjet och livvakter.

Foto: Instagram

Simon Leviev – född Shimon Hayut – är bedragaren som har lurat kvinnor världen över på uppskattningsvis omkring 10 miljoner dollar.

Trots att Leviev numera går under öknamnet “Tindersvindlaren”, efter att hans bedrägerier uppdagades i Netflix-dokumentären med samma namn, så verkar det som att han kommer kunna tjäna en hel del pengar på sitt kändisskap.

Kräver transport med privatjet och 20 000 dollar

Tidigare denna månad rapporterade den amerikanska sajten TMZ att Leviev numera har en agent i Hollywood, och att han har planer på att starta en podcast eller möjligtvis skapa sitt eget tv-program.

Leviev har dessutom börjat sälja personliga videomeddelanden till fans via sajten Cameo, där han enligt uppgifter tjänade 30 000 dollar på endast tre dagar.

Nu är Leviev i kontakt med flera klubbar i USA, Tyskland och Mexiko som vill betala honom för att besöka dem. Det verkar som att han intresserad av uppdragen, eftersom hans team har svarat med en lista på krav:

Bland annat ber Leviev om 20 000 dollar per besök, plus drinkar, ett privatjet, en suite på femstjärnigt hotel – och två livvakter.

Källa: TMZ

Foto: Instagram

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!