Nöje

Tindersvindlaren Simon Leviev skaffar agent – vill ha sitt eget dejtingprogram

“Tindersvindlaren” Simon Leviev är inte den som låter sig nedslås av att bli kallad bedragare på en global nivå. Nu planerar han nästa steg i sin karriär: Att starta sin egen dejtingshow.

Foto: Instagram

Simon Leviev – vars riktiga namn är Shimon Hayut – har blivit känd som “Tindersvindlaren” efter att dokumentären med samma namn kom ut på Netflix för ett par veckor sedan.

Vill ge dejtingtips

Hayut ägnade sig under ett antal år åt att lura kvinnor som han träffade på dejtingappen Tinder på stora summor pengar, och i dokumentären “Tindersvindlaren” följer vi tre kvinnor och deras försök att ställa honom inför rätta.

Trots den negativa publicitet som omgärdat Hayut sedan dokumentären kom ut verkar han fast besluten om att rentvå sitt namn – och nu har det framkommit att han till och med har planer på att starta sitt eget tv-program.

Hayut har nämligen skaffat sig en agent, Hollywood-managern Gina Rodriguez. Enligt den amerikanska sajten TMZ har de två redan börjat planera olika sätt som han ska kunna utnyttja sitt nya kändisskap på: Bland annat skulle Hayut kunna tänka sig att skriva en bok, ge dejtingtips i en podcast – eller starta sitt eget tv-program.

Och det är inte vilken typ av program som helst som Hayut har i åtanke: Det format som han enligt uppgifter ska vara intresserad av är en dejtingshow, inte helt olik “The Bachelor”, där han skulle dejta olika kvinnor som tävlar om hans kärlek.

Källa: TMZ

Foto: Instagram

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!