Nöje

Tindersvindlaren Simon Leviev stäms av diamantkungen Lev Leviev

Den så kallade Tindersvindlaren Shimon Hayut stäms nu av den man som han tidigare påstått sig vara son till – “diamantkungen” Lev Leviev.

Foto: Instagram @instagram/wikipedia

Simon Leviev – vars riktiga namn är Shimon Hayut – har på kort tid blivit känd världen över som “Tindersvindlaren” efter att ha lurat ett flertal kvinnor som han träffade på Tinder på stora summor pengar.

I samband med bedrägerierna antog Hayut efternamnet Leviev och påstod sig vara son till den israeliske diamanthandlaren Lev Leviev, även känd som “Diamantkungen”. Nu stämmer familjen Leviev Hayut och alla som samarbetar med honom:

“I nästa fas kommer vi att lämna in en stämningsansökan mot Simon och alla som arbetar med honom, inklusive några webbplatser som samarbetar med Simon och/eller har erbjudit sig att köpa cameos från honom. Alla som försöker dra nytta av denna komplott kommer att stämmas”, sa familjen Levievs advokat Guy Ophir i ett uttalande under måndagen.

“Ska få det straff han förtjänar”

Lev Levievs dotter, Chagit Leviev, säger att stämningen är det “första steget” till att försäkra sig om att Hayut “ställs inför rätta och får det straff han förtjänar”.

“Shimon Hayut är en bedragare som stal vår familjs identitet och har försökt exploatera vårt goda namn för att lura offer på miljontals dollar. Han har ingen koppling till Leviev-familjen och har inget samarbete med vårt företag LLD Diamonds”, säger hon i ett uttalande till NBC News.

“Jag är lättad att hans äkta identitet och handlingar har exponerats globalt, och förhoppningsvis kommer detta vara slutet på hans samvetslösa handlingar.

Källa: NBC

Foto: Instagram/Wikipedia

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!