Nöje

Tindersvindlaren Simon Leviev tjänar pengar på att spela in videor åt fans på Cameo

Tindersvindlaren Simon Leviev har hittat en ny inkomstkälla: Att sälja personliga videomeddelanden till fans på nätet.

Foto: Cameo

På sajten Cameo kan man köpa personliga videomeddelanden från kändisar som Lance Bass från Nsync, sportstjärnan Gabby Douglas – och numera även Tindersvindlaren Simon Leviev.

Kostar över 1 800 kronor

Leviev skriver på sin profil att han är “exalterad över att vara på Cameo för att önska den speciella personen i ditt liv vad du än behöver!”

Det finns två priskategorier: 1 868 svenska kronor för privatpersoner (“personlig video för dig eller någon annan”) och 18 680 för företag (“Engagerade videomaterial för ditt företag, kunder, eller anställda).

Än så länge har Leviev fått högsta betyg av samtliga kunder. Här är ett urplock från de tretton genomgående positiva recensionerna på hans profil:

“Hon älskade det! Precis de ord hon behövde höra. Tack Simon”

“Jag kan inte fatta att jag fick en Cameo från Simon. En av de lyxigaste sakerna i världen!”

“Hjärtekrossande att de samarbetar med honom”

En som dock inte är glad över Levievs nya tilltag är svenska Pernilla Sjöholm, en av de personer som han lurat på stora summor pengar.

“Ärligt talat så krossade det mitt hjärta att se ett företag samarbeta med en brottsling”, säger hon i en intervju i tv-programmet The Tamron Hall Show.

“Vi delar med oss av vår berättelse, försöker att visa världen en kriminell person och vad han gör och att någon samarbetar med den här typen av personer krossar ärligt talat mitt hjärta.”

Källa: Insider

Foto: Cameo

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!