Nöje

Tindersvindlarens flickvän Kate Konlin om Simon Leviev: Bästa mannen jag någonsin känt

Efter att ha sett dokumentären “Tindersvindlaren” på Netflix är det många som ställer sig frågan: Vem är egentligen Simon Levievs påstådda flickvän?

Foto: Instagram/@kate_konlin

Netflix-dokumentären om den beryktade Tindersvindlaren Simon Leviev – född Shimon Hayut – har engagerat människor världen över. Genom omfattande bedrägerier tillförskaffade Hayut sig miljontals dollar från kvinnor som han träffade på dejtingappen Tinder.

Var tillsammans med modell

I slutet av dokumentären uppges Hayut bo i Israel, där han har en ny flickvän. Denna flickvän är Kate Konlin, en israelisk modell med över 120 tusen följare på Instagram. I juli 2021 berättade Konlin för det israeliska magasinet Mako att Hayut hade berättat allt om sitt förflutna för henne innan de inledde en relation:

“Han dolde inget för mig, det var viktigt för honom att jag visste allt om honom från början” sa hon då.

Konlin sa att Hayut hade visat henne “dokument” som bevisade att han var en framgångsrik affärsman. Hon kallade anklagelserna mot honom “absurda” och hävdade att han regelbundet spenderade stora summor på presenter till henne.

“Den bästa mannen jag någonsin känt”

Sedan intervjun ägde rum har paret gått skilda vägar, men Konlin menar att de fortfarande är vänner.

I en intervju som publicerades av Radar Online för knappt två veckor sedan kallar hon Hayut för “Den bästa mannen jag någonsin känt” och sa att Netflixdokumentären var “en enda stor lögn”.

När Radar Online frågade Konlin om det faktum att Hayut dömdes till två års fängelse för bedrägerier i Finland avbröt hon dock kommunikationen.

Källa: The Sun, Cosmopolitan, Radar Online

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!