Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

METRO MODE + Happn

Tio hot spots i Stockholm där du har chans på kärlek

Är du ute efter platser där det rör sig spännande och intressanta människor? Kanske är det där du möter en härlig dejt. Nedan listar vi 10 hot spots i Stockholm som du inte får missa. 

Foto: Unsplash

Våren och sommaren i Stockholm innebär mängder av somriga platser för de som dejtar och gärna träffar nya människor. Nedan listar vi 10 populära platser där det alltid rör sig mycket människor. Med dejtingappen happn får du upp alla personer du passerar i ditt flöde.

Här kan du ladda ner dejtingappen happn!

1. Norr Mälarstrand

Norr Mälarstrands promenadväg bjuder på både heta restauranger och mysiga barer. En idyllisk sträcka som varje säsong fylls av människor i alla åldrar. Där kan du njuta av mat och drinkar. Kanske möter du en främlings blick under trädkronorna.

2. Nöjesfält 

En given plats där det varje sommar samlas människor för att besöka attraktioner, äta för mycket sockervadd och se konserter under stjärnorna. Vi kan nästan garantera att det är en perfekt hot spot för nya möten.

3. Nytorget

Ett torg på Södermalm där du kan njuta av allt från parkhäng till populära restauranger och caféer. Spendera en heldag runt Nytorget och du kommer se mängder av människor hänga och passera. Stanna till vid en bar och se vem du stöter på.

4. Skärgårdsöar

Åk på dagsutflykt till någon av de vackra skärgårdsöarna. Tro det eller ej men där vimlar det av människor som vill bättra på brännan på klipporna och njuta av ett glas rosé på någon av de populära restaurangerna. Kan det bli mer romantiskt?

5. Mosebacke 

En omåttligt populär plats på Södermalm där du varje sommar kan njuta av både konserter i olika genrer och restaurangbesök. Avsluta din onsdag med en aw i kvällssolen. Eller varför inte äta middag och se vart kvällen tar dig.

6. Brunkebergs torg

Ett torg vid Norrmalm där flera heta hotell och restauranger med takterass är placerade. Vem vet, kanske passerar du någon som kommer betyder mer för dig än du kunnat ana.

7. Kultursäkra platser

Platser där du kan njuta av konserter, utställningar och debatter. De har ofta även en härlig restaurang där du har chans att stöta på en person med samma intressen som du.

8. På gymmet

Gymmet är en perfekt plats där det ofta är fullt av människor. Testa ett utegym och se vilka som hänger där. Kasta en hemlig blick mot en spännande främling, eller varför inte kolla in happn och se om personen finns där!

9. Picknickplatser 

Tajma solnedgången på någon populär och vacker picknickplats, där kommer du garanterat inte vara ensam. Ta med filten för att njuta av sol och innerstadens utsikt.

10. Biljardbarer 

Besök en bar där du kan spela biljard eller shuffleboard. Dessa platser lockar både större och mindre kompisgäng och är en utmärkt plats för att på ett avslappnat sätt träffa nya personer.

Ladda ner dejtingappen happn här och träffa spännande personer i sommar!

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!