Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Titta hit alla Gossip Girl-fans! Serien är på väg med 10 nya avsnitt

Det har tisslat och tasslat ett tag nu och äntligen står det klart att tv-serien Gossip Girl får en ny säsong. Detta är allt vi vet – so far!

Foto: RWO.

“And who am I? That’s one secret I’ll never tell”. Satt du också klistrad framför tv-rutan? Då blir det nu nostalgi till tusen! Gossip Girl som sändes 2007–2012 får nämligen en uppföljare, enligt amerikanska medier.

De nya avsnitten kommer inte ta avstamp i de gamla rollkaraktärerna. Vi kommer precis som förr få följa med några ungdomar på en priviligerad skola på Manhattan. Om någon av de gamla rollfigurerna kommer dyka upp är oklart – men vi kan ju hoppas att vi återigen får se Blair eller Serena i tv-rutan.

Den nya säsongen som sänds på kommande strömningstjänsten HBO Max kommer utspela sig åtta år efter att det senaste avsnittet utspelades. Och kommer att lyfta den förändring som skett i New York och på sociala medier sen senast.

“Serien kommer att ta upp hur mycket sociala medier – och New York-världen i sig – har ändrats under åren som gått”, skriver HBO Max i ett uttalande.

HBO Max bekräftar också att det kommer bli tio stycken entimmes avsnitt – hurra! När den nya säsongen har premiär är fortfarande hemligt.

Källa: Variety.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!