Nöje

Tjuvstarta julen! Här är julnyheterna på Netflix 2020

Romantik, snö, bjällror och massor av julkänsla – det är vad vi är ute efter när det kommer till julfilmer. Om du, liksom vi, tycker att det är det bästa sättet att komma i stämning inför den 24:e december så kan du snart spana in Netflix nyheter; här är filmerna och serierna med jultema som är nya 2020.

Foto: Joe Lederer, Netflix 

Läs också:24 tecken på att du är en julgalning.

Holidate

För att slippa de eviga frågorna om varför de fortfarande är singlar och inte har träffat någon bestämmer sig Sloane och Jackson för att låtsas vara tillsammans under storhelgerna det kommande året – varandras så kallade “Holidate”. Men som bekant är det inte alltid enkelt att hålla det man har lovat, särskilt om det är att de bara ska låtsas vara intresserade av varandra.

Premiär: 28 oktober

Operation Christmas Drop


En flygbas som ödslar tid på att lämna julklappar och andra förnödenheter till öar runtomkring måste ju vara en kandidat till att läggas ner när pengar ska sparas – det tycker i alla fall Ericas chef, som ger henne i uppdrag att undersöka hur mycket nytta den amerikanska militärbasen faktiskt gör. Väl på plats blir allt, såklart, inte alls som hon hade tänkt sig.

Premiär: 5 november

Jingle Jangle: A Christmas Journey

Den här musikalen har musik skapad av bland annat John Legend och Usher (bara det är ju en anledning att spana in den!) och handlar om leksaksmakaren Jeronicus Jangle (Forest Whitaker) som får hjälp av sitt barnbarn att återupptäcka julens magi.

Premiär: 13 november

The Princess Switch: Switched Again

I sann Föräldrafällan-anda bytte Margaret och Stacy liv i den första The Princess Switch-filmen, och nu måste de än en gång hjälpa varandra. Om du inte har sett den första filmen hittar du trailern nedan – julkänslor utlovas!

Premiär: 19 november

Dolly Parton’s Christmas on the Square

Rika människor är ofta hemska – i alla fall i många av de klassiska julfilmerna. Tills de får känna julens sanna mirakel, såklart! Så är även fallet i den här historien, där Mamma Mia-stjärnan Christine Baranski spelar den hemska kvinnan som återvänder till sin hemstad för att vräka alla. Hon kommer dock på andra tankar tack vare de trevliga stadsborna och en äkta ängel, spelad av Dolly Parton som också har skapat filmmusiken.

Premiär: 22 november

The Christmas Chronicles: Part Two

Ännu en gång står Nordpolen inför ett skrämmande hot, och tomtefar och tomtemor (spelade av Kurt Rusell och Goldie Hawn) måste återigen ta hjälp av syskonen Kate och Teddy för att rädda julen.

Premiär: 25 november

Just Another Christmas

I den här brasilianska julfilmen vaknar Jorge upp ett år efter att han skadat sig på julafton och har inget minne alls av året som passerat. Han inser snart att hans uppgift är att städa upp efter sina handlingar under det gångna året – varje julafton.

Premiär: 3 december

Nya serier på Netflix julen 2020

Überweihcnachten

I den här tyska miniserien har Bastian det inte lätt: inte nog med att hans bror dejtar Bastians ex – deras föräldrar har dessutom en hemlighet …

Premiär: 5 november

Dash & Lily

Att julfilmer innebär romantik, det vet vi sedan länge. Och samma sak gäller för den här serien, där Dash och Lily möts på ett oväntat (och givetvis romantiskt) sätt i ett julpyntat New York. Alla ingredienser för ordentlig julkänsla, med andra ord!

Premiär: 10 november

Holiday Home Makeover with Mr. Christmas

Tänk dig att vara så besatt av julen att man kallas Mr Christmas. Det är fallet för inredningsdesignern Benjamin Bradley, som tillsammans med sitt team hjälper behövande familjer med att skapa julkänsla – och massor av julpynt.

Premiär: 18 november

Sugar Rush Christmas: Season 2

Tävlingar med mat och bakning är en stor favorit hos många, och här är uppgiften att ta fram riktigt tjusiga pepparkakshus.

Premiär: 27 november

The Holiday Movies That Made Us

Följ med med bakom kulisserna när de populära julfilmerna Elf och The Nightmare Before Christmas kom till.

Premiär: 1 december

The Great British Baking Show: Holidays: Season 3

Kom in i den rätta julbakskänslan med den här serien där de tävlande ska skapa det mest juliga bakverket.

Premiär: 4 december

Hjem til jul, säsong 2

Att det är så hemskt att vara singel på julen verkar vara ett återkommande tema på Netflix – så även i den här norska serien, där Johanna hittat på att hon har en pojkvän och måste skaffa sig en innan jul. Nu kommer säsong två, där vi äntligen får veta om hon lyckades. Har du missat säsong ett så hittar du trailern här:


Premiär: December

How to Ruin Christmas: The Wedding

I den här sydafrikanska filmen möter vi Tumi som ska fira jul med sin familj. Men allt går inte som det ska, inte minst då hon lyckas förstöra sin systers bröllop.

Premiär: December

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!