Nöje

Tom Cruise och Hayley Atwell har gjort slut igen

Tom Cruise verkade ha hittat kärleken i sin “Top Gun”-motspelerska, Hayley Atwell – men enligt nya rapporter har paret nu gjort slut för andra gången.

Foto: Instagram @topgun/@wellhayley

Under inspelningen av den senaste “Top Gun”-filmen förra året ska skådespelaren Tom Cruise ha funnit kärleken i sin motspelerska, Hayley Atwell. Även om skådespelarna själva aldrig bekräftade förhållandet uppgav källor att de var “mer eller mindre oskiljaktiga” under större delen av 2021.

Men i september tog relationen slut, detta på grund av att både Cruise och Atwell var upptagna på varsitt håll:

“Det har varit en väldig intensiv period av inspelningar. De kom väldigt bra överens – men nu när den senaste filmen lider mot sitt slut har de bestämt sig för att återgå till att vara vänner”, sa en källa till The Sun.

Foto: Instagram @wellhayley

Gjorde slut efter premiären av Top Gun

Det verkar dock som om paret gav relationen en ny chans efter uppbrottet: i slutet av maj dök Atwell upp på Top Gun-premiären i London, enbart för Cruises skull.

“Hon är där enbart för att stötta honom. Det är ett stort steg för dem”, sa en källa till The Sun.

Men återföreningen varade inte länge. Nu rapporterar tidningen att Tom Cruise och hans nya flickvän har gjort slut en andra gång:

“Tyvärr har det inte fungerat för dem. De har bestämt sig för att det är bättre att de är vänner. De kommer väldigt bra överens, och har en fantastisk kemi, vilket är anledningen till att de försökte ge relationen en andra chans i år.”

Källan menar även att parets romans var äkta: “Trots ryktena om motsatsen så var [relationen] aldrig för kamerornas skull.”

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!