Nöje

Toni Collette och Dave Galafassi skiljer sig – sågs kyssa okänd kvinna på strand

Toni Collette och hennes make Dave Galafassi har separerat efter två decennier som gifta, det berättar skådespelerskan i ett inlägg på Instagram. Nyheten kommer efter att The Daily Mail publicerat bilder där Galafassi kysser en kvinna på en strand i Australien.

Foto: Shutterstock

Skådespelerskan Toni Collette, känd från filmer som Om en pojke, Sjätte sinnet och Hereditary, och hennes make Dave Galafassi har gått skilda vägar efter tjugo år som gifta. Collette berättade själv om uppbrottet i ett inlägg på Instagram under onsdagen:

“Efter en längre period av separation är det med nåd och tacksamhet som vi tillkännager att vi ska skiljas. Vi är eniga i vårt beslut och skiljer oss med fortsatt respekt och omsorg om varandra”, skriver hon och Galafassi i ett gemensamt uttalande.

I uttalandet nämner de även sina barn, Sage Florence, 14 år, och Arlo Robert, 11, som de berättar är “av yttersta vikt” för dem.

Syntes kyssa okänd kvinna på strand

Kort före det gemensamma uttalandet publicerades delade Collette ett citat på sin story på samma plattform:

“Oavsett vad dina nuvarande omständigheter är, om du kan föreställa dig något bättre för dig själv kan du skapa det”, lyder citatet.

Inlägget kom kort efter att The Daily Mail publicerade bilder av Galafassi tillsammans med en kvinna på en strand i Sydney i Australien. På bilderna håller han och kvinnan händer och kysser varandra.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!