Nöje

Tori Spelling skiljer sig från Dean McDermott: “Aldrig känt mig mer ensam”

Beverly Hills-skådespelerskan Tori Spelling har ansökt om skilsmässa från maken Dean McDermott, detta efter arton års äktenskap. “Jag har aldrig känt mig mer ensam”, säger hon i sin podcast misSpelling.

Foto. Instagram @torispelling

Det var fredagen den 29 mars som Tori Spelling, 50, ansökte om skilsmässa från maken Dean McDermott, 57, med orsaken “oförenliga meningsskiljaktigheter”.

Ringde upp exmaken i podcast

I Spellings nya podcast, misSpelling, ringer skådespelerskan upp McDermott för att berätta att hon lämnat in skilsmässoansökan – en nyhet som precis hade offentliggjorts vid tidpunkten för inspelningen.

I podcasten förklarar Spelling att hon inte hade fått lov att berätta om anmälan förrän den hade blivit offentligt “godkänd och publicerad”:

“Jag måste ringa honom direkt. Han är på jobbet. Detta suger”, säger hon i avsnittet.

Lyssnarna får sedan höra Spellings del av telefonsamtalet, i vilket hon förklarar för McDermott att hon “förtjänar att vara den som lämnar in anmälan” efter hans avslöjande intervju med Daily Mail i fjol.

“Jag har aldrig känt mig mer ensam”, säger hon när samtalet är över. “Jag känner att jag inte är värd att älskas. Det är sanningen.”

Spelling och McDermott träffades under inspelningarna av Mind Over Murder 2005. I avsnittet säger Tori att relationen hade en passionerad början, men att den blev problematisk redan under de första månaderna:

“Alla pratar om röda flaggor”, säger hon. “Jag brukar säga att jag gillar att göra klänningar av röda flaggor och sen bara fortsätta.”

Separerade förra sommaren

McDermott offentliggjorde separationen från Spelling redan i juni förra året, detta i ett numera raderat inlägg på Instagram:

“Det är med stor sorg och ett väldigt, väldigt tungt hjärta som @torispelling och jag har beslutat oss för att gå skilda vägar och påbörja en ny resa, efter 18 år tillsammans och 5 fantastiska barn”, skrev han då.

Inlägget publicerades samma datum som Spelling angav för separationen i sin skilsmässoansökan: den 17 juni 2023.

I vintras gick den kanadensiske skådespelaren ut och berättade att anledningen till att äktenskapet fallerade delvis var hans alkohol- och tablettmissbruk.

“Allt som Tori någonsin har gjort är att vilja att jag skulle vara glad och frisk och jag tillfogade den kvinnan mycket skada och smärta […] För återstoden av mitt liv kommer jag få gottgöra att jag tog något som var väldigt vackert och bara förstörde det, år efter år, dag efter dag”, sa han i en intervju med Daily Mail i november.

Spelling och McDermott gifte sig 2006 och har barnen Liam, Stella, Hattie, Finn och Beau tillsammans. Spelling har ansökt om ensam vårdnad.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!