Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Trailern för “A star is born” visar en helt ny sida av Lady Gaga

Vi har sett Lady Gaga på många olika sätt, i köttklänning, som David Bowie och sällan utan sitt paltinablonda hår. I den nya trailern till filmen “A star is born” med Bradley Cooper får vi se henne som vi aldrig sett henne förut.

lady-gaga-a-star-is-bornFoto: Warner bros

Filmen “A star is born” är Bradley Coopers regidebut och handlar om en alkoholiserad countrystjärna som träffar en låtskrivare artist som inte slagit igenom än. Countrysångaren spelas av Bradley Cooper och låtskrivaren är Lady Gaga, eller Stefani Germanotta som hon egentligen heter.

I trailern får vi se hur Bradley Cooper träffar Lady Gaga och hur han får henne att ta plats på scenen och bli en stjärna. Historien kanske låter bekant, sanningen är den att detta är den tredje remaken av en film som hade premiär 1937. Då hette den Hollywood senare har det kommit en variant 1954 och en 1976. Nu är det alltså dags igen.

I den nästan tre minuter långa trailern får vi både se Bradley Cooper och Lady Gaga sjunga, både var för sig och i en känslosam duett. Vi är riktigt imponerade av Bradley och Lady Gagas sångröst får en alltid att få gåshud. Den svenska premiären för filmen är 5 oktober.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!