Nöje

Trailern till säsong 2 av The Handmaids Tale är äntligen här och vi ryser av spänning

Nu är äntligen trailern till den andra säsongen av The Handmaids Tale ute och vi kan knappt vänta säsongen har premiär i Sverige. Vill du stilla begäret och se ett smakprov på hur det går för June och de andra tjänarinnorna i nästa säsong? Kolla in trailern här!

Foto: Hulu

I slutet av förra säsongen lämnades vi med många starka känslor och det verkar inte som att säsong två kommer att vara något undantag, tvärtom. I trailern får vi bland annat se June i munkavel (en sådan som Emily/Ofglen bar då hon blev bortförd) och Moira som flykting i Canada. Enligt Hulu, tv-bolaget som sänder serien i USA, kommer den andra säsongen av serien präglas av Junes/Offreds graviditet.

“Säsong två är formad av Offreds graviditet och hennes pågående kamp att befria sitt framtida barn från skräckscenariot i Gilead. ‘Gilead är inom dig’ är ett favorituttryck hos tant Lydia. I säsong två kommer Offred och alla våra karaktärer kämpa emot, eller ge efter för, denna mörka sanning.”

Elisabeth Moss, som spelar rollen som June/Offred, har avslöjat att det som händer i säsongspremiären kommer överraska då det är det mest oförutsägbara som hittills hänt i serien.

– Det finns bokstavligen inte en chans att någon kan gissa vad som händer. Du kan försöka, men du kommer inte att lyckas… Vi har ingen avsikt att göra någonting annat än att tänja ännu mer på gränserna än vi gjort i första säsongen, säger skådespelerskan till EW.


Den nya säsongen kommer att ha premiär den 25 april i USA, men när vi får glädjen att se den i Sverige har vi tyvärr inte fått veta än.

Källa: Harper’s Bazaar

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!