Nöje

Travis Barker efter livshotande bukspottkörtelinflammationen: För närvarande mår jag mycket bättre

Travis Barker har brutit tystanden och avslöjar nu att han “för närvarande mår mycket bättre” efter “livshotande bukspottkörtelinflammation” som utlöstes av borttagning av polyper. Hans fru, Kourtney Kardashian, öppnar också upp sig på Instagram om händelsen.

Utsikt från Cedar Sinai sjukhus där TravisBarker vårda. Foto: Instagram @travisbarker/kourtneykardashian

Travis Barker meddelade på Instagram Stories på lördag eftermiddag att han “för närvarande mår mycket bättre” efter att ha blivit inlagd på sjukhus med bukspottkörtelinflammation, pancreatit, på tisdagen.

Foto: Instagram @travisbarker

Blink-182 trummisens inlägg var hans första uppdatering på sociala medier sedan han kryptiskt twittrade: “Gud rädda mig”, morgonen han fördes till sjukhus med buksmärtor.

Läs även: Travis Barker förd akut till sjukhus – vårdas för bukspottkörtelinflammation.

I sin senaste Instagram Story skrev han att han “hade en endoskopi i måndags och kände mig bra. Men efter middagen fick jag olidlig smärta och har varit inlagd på sjukhus sedan dess.” Han skriver vidare att hans pancreatit utlöstes av en polypborttagning “i ett mycket känsligt område” under en endoskopi.

46-åringen kommer dock fortsätta vara inlagd på sjukhus tillsvidare.

Kourtney Kardashian tackar Gud

Travis Barkers fru, Kourtney Kardashian delad Travis Instagram story samt lade till sina egna känslor efter det som hänt. “Tack Gud för att du hjälpte min man med sitt tillfrisknande, för alla era böner för honom och för oss, för den överväldigande kärlek och det stöd vi fått. Jag är så rörd och tacksam.”

Foto: Instagram @kourtneykardash
Foto: Instagram @kourtneykardash
Foto: Instagram @kourtneykardash

Källa: Billboard

Vad är Endoskopi?

Skopier eller endoskopiska undersökningar av magsäck och tjocktarm är en viktig metod för att utreda olika symptom från matsmältningskanalen. Vid en skopi kan läkaren titta in i magsäcken eller tjocktarmen och undersöka orsaken till exempelvis halsbränna, smärtor i buken eller blod i avföringen.

Källa: Capio.se

Foto: Foto: Instagram @travisbarker/kourtneykardashian

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!