Nöje

Travis Kelce bryter tystnaden om romansen med Taylor Swift

Ryktena om en romans mellan Taylor Swift och Travis Kelce kulminerade förra helgen då artisten syntes på den amerikanske fotbollsspelarens match i Arrowhead Stadium i Missouri, USA. Nu har sportstjärnan för första gången kommenterat sin relation med Swift.

Foto: Shutterstock

Det var i juli som Travis Kelce uttryckte sin besvikelse över att inte ha fått träffa Taylor Swift efter en av hennes konserter. I podcasten New Heights, som Travis driver tillsammans med sin bror Jason, berättade den amerikanske fotbollsspelaren att han hade planerat att ge Swift ett vänskapsarmband med sitt nummer på efter spelningen, men att sångerskan inte var tillgänglig.

Foto: Shutterstock

Uppenbarligen gav Kelce inte upp: tidigare denna månad rapporterade The Messenger han och Swift hade börjat träffas “i det tysta” – och förra söndagen dök hon upp på hans match i Arrowhead Stadium. I bilder och klipp från söndagen syns Swift ivrigt heja på Kelce från läktaren, där hon avnjöt matchen sida vid sida med hans mamma.

Travis Kelce om Taylor Swift: “Modig”

Nu har Kelce för första gången uttalat sig om den spirande romansen i sin podcast. Hans bror var den som först tog upp ämnet, enligt Popculture:

“Vi har undvikit det här ämnet av respekt för ditt privatliv, men nu måste vi prata om det”, sa Jason.

Travis svarade: “Jag är på berg- och dalbanan. Livets berg- och dalbana. Jag har lagt märke till några saker, som paparazzi utanför mitt hus. Definitivt sådana saker.”

Han fortsatte sedan med att berömma Swift:

“All heder åt Taylor för att hon dök upp [på söndagens match], det var rätt modigt”, sa han. “Jag tyckte att det var underbart att alla bara hade jättebra saker att säga om henne. Du vet, familj och vänner. Hon såg fantastisk ut, alla hade fått ett jättebra intryck av henne.”

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!