Nöje

Travis Kelce “visste” att första dejten med Taylor Swift skulle bli lyckad

I en intervju med WSJ. Magazine avslöjar Travis Kelce hur det egentligen gick till när han och Taylor Swift började dejta. “Det var någon som agerade Cupido åt mig”, säger han.

Foto: Alamy

Det var i somras som rykten uppstod om en romans mellan Taylor Swift och den amerikanska fotbollsspelaren Travis Kelce. När Swift sedan dök upp på en av sportstjärnans matcher i september tycktes romansen vara ett faktum. Sedan dess har de två synts tillsammans vid ett flertal tillfällen – och gett upphov till rubriker världen över.

“Hade turen att bli kontaktad av henne”

Hur gick det då till när Kelce började dejta en av världens mest kända artister? Vi vet sedan tidigare att Kelce hade hoppats på att träffa Swift när hon spelade på Arrowhead Stadium i Missouri, USA, i juli – en plan som gick i stöpet:

“Hon träffar ingen [efter konserterna], eller hon ville i alla fall inte träffa mig, så jag tog det personligt”, skojade Kelce i sin podcast New Heights efter spelningen.

Försöket var dock inte lika fruktlöst som det verkade: i det senaste numret av WSJ. Magazine berättar Kelce att hans närvaro inte gick Swift förbi:

“Det fanns definitivt personer som hon kände som visste vem jag var, på hennes sida [som sa]: ‘Visste du att han skulle komma?'”, säger han. “Det var någon som agerade Cupido åt mig.”

Senare blev Kelce kontaktad av Swift, allt tack vare de som hade gjort henne uppmärksammad på hans intresse:

“Hon berättade exakt vad som hade hänt och hur jag hade haft turen att ha blivit kontaktad av henne.”

Kelce – som kallar Swift för “jätterolig” och “ett geni” – berättar också att han visste att den första dejten skulle bli lyckad:

“När jag träffade henne i New York hade vi redan pratat en del, så jag visste att vi skulle ha en trevlig middag och ett [bra] samtal, och sedan fick vi ta det därifrån.”

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!