Nöje

Travis Scott om att bli pappa: “Jag trodde aldrig att jag kunde älska någon så mycket”

Tidigare i år fick Kylie Jenner och Travis Scott dottern Stormi tillsammans. Nu talar Travis Scott äntligen ut om känslorna kring att bli pappa: “Det är galet”, säger han. 

kylie_jenner_travis_scottFoto: Instagram @kyliejenner / @travisscott

Det var den 1 februari i år som artisten Travis Scott, tillsammans med realitystjärnan och entreprenören Kylie Jenner, fick dottern Stormi. I veckan gästade Travis Scott tv-programmet “The Ellen Show”, där han berättar om sina känslor kring att bli pappa för första gången. Han berättar även om hur han upplevde förlossningen där Kylies mamma, Kris Jenner, var med som stöd.

–  Hon fick mig lugn för att jag tyckte det var så läskigt. Hon var med mig genom hela processen, säger han i intervjun.

Travis och Kylies unga ålder var också något som oroade honom, då han var 25 år och hon bara 20 år när Stormi kom till världen.

– Jag var nervös och rädd inför förlossningen eftersom vi båda är så unga. Men du vet, när du håller ditt barn i din famn för första gången så är det helt okontrollerbart. Jag trodde aldrig att jag kunde älska någon så mycket. Det är galet, säger han.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Big mood ! Teach my stormi to love I’ll forever protect that smile.

Ett inlägg delat av flame (@travisscott)

Källa: @travisscott

 

Källa: Cosmopolitan

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!