Nöje

Tre färgstarka och magiska resmål vi drömmer om att se

Visst låter det som en dröm att uppleva färgens starka inverkan och samtidigt unna dig en magisk weekend! Vad sägs om att spatsera runt på Notting Hills pastellfärgade gator eller att besöka världens kanske finaste restaurang i hjärtat av Paris? Är du på jakt efter en spektakulär naturupplevelse så är Cinque Terre i Italien rena rama drömmen! De här resmålen drömmer vi om just nu.

notting hill

I Notting hill i västra London trängs pastellfärgade byggnader nära Hyde Parks nordvästra hörn!

karnival i notting hill

Är du sugen på att slå två flugor i en smäll och uppleva europeisk storstad och karibisk karneval? Då gör du bäst i att boka ett flyg till Notting Hill i augusti.

Stadsdelen anordnar varje år en populär karneval med karibiskt tema. Den storslagna karnevalen går inte av för hackor då hela stadsdelen vaknar till liv! Missa inte heller Portobello Road med sin shopping och dagliga marknader.

Upplev paris

Har du inte hunnit uppleva Eiffeltornet eller Triumfbågen på plats i Paris så är det ett måste i vår eller sommar. Ta med dig en filt, en flaska vin (och varför inte en baguette när du ändå är i farten) och insup den franska atmosfären där den är som bäst!

paris

I hjärtat av Paris, ett kvarter från Notre Dame ligger den mest ljuvliga restaurangen i full blom: Au Vieux Paris d’Arcole! Här kan du slå dig ner på den härliga uteserveringen för en bit mat, ett glas vin eller en extra god kaffe.

CINQUE TERRE

Sugen på färgterapi, varma vindar och fantastiska naturupplevelser? Då får du inte att missa Cinque Terre i Italien!

CINQUE TERRE

Närmsta flygplatsen är Pisa och bara tre timmar från Sverige gömmer sig fem små byar som klamrar sig fast vid klipporna längs med Liguriens vackra och dramatiska kustlinje.

 Italy

Cinque Terre, Italy

Den spektakulära naturen är som gjord för härliga vandringar och ännu fler mat och vinstopp på någon av de mysiga restaurangerna längst med vägen.

packa-smart-packa-latt-enkelt-pack-hacks-packtips-resa-resor-2016-restips-

Läs också: Här bjuder vi på 6 smarta packningshacks som gör din resa lite lättare >>

Foto: Alloverpress & Unsplasch

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!