Nöje

Tristan Thompson bekräftar faderskapet – ber om ursäkt till Khloé Kardashian på Instagram

Efter otrohetsskandalen har Tristan Thompson nu bekräftat att han är far till Maralee Nichols barn som föddes i december. “Khloé, du förtjänar inte det här”, skriver han i en offentlig ursäkt på Instagram.

Foto: Instagram @khloekardashian/Maralee Nichols

I december blev basketstjärnan Tristan Thompson pappa för tredje gången, detta efter att ha varit otrogen mot sitt ex Khloé Kardashian i våras. Efter ett DNA-test bekräftar han nu för första gången faderskapet och ber samtidigt om ursäkt till sitt ex i en story på Instagram.

“Otroligt ledsen”

“Idag visar faderskapstest-resultatet att jag är far till Maralee Nichols barn. Jag tar fullt ansvar för mina handlingar”, skriver han, och passar sedan på att be sitt ex Khloé Kardashian om ursäkt:

“Khloé, du förtjänar inte det här. Du förtjänar inte den hjärtesorg och förnedring jag har orsakat dig. Du förtjänar inte sättet jag har behandlat dig på under åren. Mina handlingar är verkligen inte i linje med hur jag ser på dig. Jag har den största respekt och kärlek för dig. Oavsett vad du kanske tror. Återigen, jag är så otroligt ledsen.”

Källa: Daily Mail

Foto: Maralee Nichols

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!