Nöje

Tristan Thompson har blivit pappa för tredje gången – efter att ha krävt abort

Skriverierna kring Khloé Kardashians ex Tristan Thompson fortsätter då det uppdagats att han krävt att mamman till hans tredje barn skulle göra abort.

Foto: Instagram @tristan13/@maraleenicole

Khloé Kardashians ex Tristan Thompson har nu blivit pappa för tredje gången. Thompson var otrogen mot dåvarande flickvännen Khloe Kardashian i mars, och förra veckan kom det ut att kvinnan som han var otrogen med, Maralee Nichols, stämmer Thompson för att få underhållsstöd.

Krävde abort

Nu har det dessutom framkommit att Thompson via sms krävt att Nichols skulle göra abort istället för att fullfölja graviditeten. Thompson ska även ha sagt till Nichols att hon skulle få mindre ekonomiskt stöd på grund av lagstiftningen kring underhållsstöd i Texas – Nichols kommer ursprungligen från Houston, Texas, men bor numera i Kalifornien.

“Det är bäst för dig att du tar de 75 tusen som jag erbjuder dig”, skrev Thompson enligt uppgifter i ett sms till Nichols. “Allt du kommer ha är en pappa som har noll att göra med barnet och ett par hundra dollar i underhåll månaden.”

Källor: Page Six

Foto: Instagram @tristan13/@maraleenicole

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!