Artikeln innehåller annonslänkar
Nöje

Tristan Thompsons hemliga frieri till Khloe Kardashian

Kim Kardashian släpper en riktig bomb i det senaste avsnittet av The Kardashians: Tristan Thompson friade till hennes syster Khloé för några år sedan – och hon sa nej. “Jag vill vara stolt över att berätta att jag är förlovad med någon”, förklarar Khloé i avsnittet enligt Page Six.

Foto: Instagram @khloekardashian

Khloé Kardashian och Tristan Thompson började dejta 2016 och hade sedan ett stormigt av och på-förhållande under flera års tid, inte minst på grund av att Tristan var otrogen mot Khloé ett flertal gånger – nu senast under våren 2021, vilket resulterade i att sportstjärnan fick barn med Maralee Nichols, en PT från Texas, i december i fjol.

Nyheten om otroheten och Nichols graviditet kom kort efter att Tristan uppmuntrat Khloé att genomföra en embryoöverföring så att de kunde få barn genom surrogatmödraskap. Paret, som sedan innan hade dottern True tillsammans, sitt andra barn i slutet av juli i år. De är inte tillsammans idag.

“Såg inte fram emot att berätta det för familjen”

Nu har ännu en detalj från Khloé Kardashian och Tristan Thompsons förhållande avslöjats: i torsdagens avsnitt av The Kardashians framkommer det att Tristan friade till Khloé i december 2020. Kim Kardashian säger att Tristan berättade för henne att han tänkte fria till Khloé:

“Det faktum att han friade och du aldrig berättade det för oss, och att jag frågade honom om det flera månader senare”, säger Kim till Khloé i avsnittet. “[Han sa] ‘Åh, jag gjorde det för flera månader sedan. Berättade hon inte det för er?’.”

Khloé menar att hon inte var “bekväm” med att förlova sig med Tristan:

“Jag vill vara stolt över att berätta att jag är förlovad med någon. Det var därför jag sa att jag inte var bekväm med att säga ja, för jag såg inte fram emot att berätta om det för min familj.”

Hon fortsätter:

“Även om det förmodligen var smärtsamt för honom att höra det så var det sant. Jag kommer aldrig kunna acceptera något och ge någon falska förhoppningar”.

The Kardashians säsong 2 finns att streama på Disney plus!

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!