Nöje

Tuva Novotny och Alexander Skarsgård ett par sedan många år tillbaka

Skådespelarna Tuva Novotny och Alexander Skarsgård har varit tillsammans i flera år – något som etablerade medier helt missat.

Foto: SVT/HBO

Det var när Sanna Lundell pratade om Tuva Novotny och Alexander Skarsgård i sin podcast “Inte din morsa” som hon berättade att de internationellt erkända stjärnorna är ett par:

“Det är ändå så roligt att vi har pratat om det flera gånger att de är ett par, att de har varit det i flera år och de är typ två av våra största internationella kändisar och ingen skriver om det”, säger Lundell i det senaste avsnittet av “Inte din morsa”, som hon har tillsammans med Ann Söderlund. “Jag tycker att det är så märkligt.”

“Har varit tillsammans i många år”

Lundell berättade även att Novotny bekräftade relationen när de båda medverkade “Bonusfamiljen”:

“När jag spelade in min miniroll i ”Bonusfamiljen” så pratade jag med Tuva om det där och hon sa: Jag vet inte varför det är så, vi har varit tillsammans i många år.”

Paret skapade även rubriker när de syntes tillsammans på Ica på Aspö i Karlskrona i juli 2019. Det spekulerades då i att de kan ha besökt ön för att närvara vid ett bröllop, eller att de eventuellt besökte komikern Johan Wester som har sommarstuga på ön.

Därför är Alexander Skarsgård tyst om relationen

Även om paret inte förnekat relationen så har de heller inte prata om den öppet. Alexander Skarsgård har flera gånger fått frågan när han gjort intervjuer om bioaktuella The Northman, men han har har valt att inte svara.

“Nej, men jag försöker koncentrera att snacka om det professionella och hålla det privata privat” sa Alexander Skarsgård till Aftonbladet.

Och när han får frågan om han dementerar det eller inte skrattar han bara tillsvar och byter samtalsämne.

Källa: Expressen, Sveriges Radio

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!