Nöje

Tuva Novotny och Alexander Skarsgård fångade på bild i New York – med bebis

Häromdagen syntes Tuva Novotny och Alexander Skarsgård på stan tillsammans när de var ute i New York med en bebis som många förmodar är deras gemensamma barn. Se bilderna här!

Foto: SVT/HBO

Tidigare i år uppdagades det att skådespelarna Tuva Novotny och Alexander Skarsgård hade haft en relation sedan ett flertal år tillbaka, något som Sanna Lundell nämnde i sin podcast Inte din morsa i februari:

“Det är ändå så roligt att vi har pratat om det flera gånger att de är ett par, att de har varit det i flera år och de är typ två av våra största internationella kändisar och ingen skriver om det”, sa Lundell i podcasten, som hon driver tillsammans med Ann Söderlund. “Jag tycker att det är så märkligt.”

Syntes tillsammans i New York

Inte långt därefter framkom det att Novotny väntade barn, något som hon bekräftade på Elle-galan i slutet av april och sedan kommenterade under en intervju i Nyhetsmorgon:

“Det var lite svårt att undvika en niomånaders gravidmage från den vinkeln”, svarade Tuva men avböjde att svara på frågan när bebisen skulle komma.

Skarsgård och Novotny har aldrig offentligt uttalat sig om sitt förhållande men under måndagskvällen syntes de ute i New York tillsammans efter en middag med vänner. I bilder som först publicerades av Daily Mail bär Skarsgård en bebis i famnen medan Novotny för en barnvagn vid hans sida.

Novotny har sedan tidigare dottern Ella, 15, tillsammans med Nicolai Bjerrum Lersbryggen. Skarsgård har tidigare kopplats samman med Amanda Seyfried, Kate Bosworth och Alexa Chung.

Foto: SVT/HBO

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!