Nöje

Tv-serierna du inte får missa 2023

Thriller, romantik eller drama? Oavsett vilken genre som tilltalar dig erbjuder tv-året 2023 något för alla. Här listar vi årets mest efterlängtade tv-serier!

Foto: You/Netflix

You, Heartbreaker och Succession är bara några av de populära tv-serier som återvänder med nya säsonger under 2023 – men självklart bjuder året även på en hel del nytt i rutan. Här nedan hittar du tv-serierna som kommer vara på allas läppar i år!

Ginny & Georgia säsong 2

Säsong 2 av Ginny & Georgia fortsätter att utforska den komplicerade relationen mellan mor och dotter.

Premiär: Den 5 januari på Netflix.

The Last of Us

The Last of Us är en postapokalyptisk berättelse baserad på ett tv-spel. Handlingen kretsar kring Joel (spelad av Pedro Pascal), en härdad överlevare som försöker hjälpa fjortonåriga Ellie (Bella Ramsey) ur en förtryckande karantänzon. Tillsammans måste de korsa USA och förlita sig på varandra för att överleva.

Premiär: Den 16 januari 2023 på HBO.

You säsong 4

I säsong fyra av You påbörjar Joe (spelad av Penn Badgley) ett nytt liv i London, där han antar en ny identitet i form av professor Jonathan Moore. Är hans dagar av obesvarad kärlek äntligen över?

Premiär: You säsong fyra är uppdelad i två delar: den första delen har premiär på Netflix den 10 februari 2023, och den andra delen har premiär den 10 mars 2023.

Queen Charlotte: A Bridgerton Story

Queen Charlotte: A Bridgerton Story är den efterlängtade prequelserien till Bridgerton som följer drottning Charlotte som ung – inklusive hur det gick till när hon träffade kung George. India Amarteifio (känd från serien Sex Education) spelar den unga drottning Charlotte, medan den unge kung George gestaltas av Corey Mylchreest.

Premiär: Eventuellt i maj 2023, men Netflix har ännu inte bekräftat något premiärdatum.

Heartstopper säsong 2

Pojke möter pojke i denna serie som handlar om den första kärleken och vägen till självacceptans. Kit Connor och Joe Locke spelar huvudrollerna.

Premiär: Säsong två av Heartstopper har premiär på Netflix någon gång under 2023.

Succession säsong 4

En annan serie som återkommer med en ny säsong under 2023 är den hyllade tv-serien Succession. Serien handlar om maktspelen, politiken och familjebanden kring en åldrande, rik mediemogul och hans fyra barn.

Premiär: Våren 2023 på HBO.

Foto: You/Netflix

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!