Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Tvillingarnas foton inför 100-årsdagen är det finaste vi sett på länge

När det är ens födelsedag ska man bli behandlad som en prinsessa. Någon som vet hur man ordnar ett sagolikt firande är fotografen Camila Lima Cariacica. Hon har nämligen fotat ett bedårande tvillingpar inför deras 100-åriga födelsedag. Se de underbara bilderna längre ned i artikeln. 

Foto: Instagram/@fotografiacamilalima
Källa: Bored Panda

Tvillingarna Maria Pignaton Pontin och Paulina Pignaton Pandolfi närmar sig en alldeles speciell födelsedag, de fyller nämligen 100 år. Fotografen Camila Lima Cariacica överraskade de båda damerna med en minnesvärd fotografering i Vitória i Brasilien.

– Jag visste om deras existens och bestämde mig för att ge dem en present med den här vackra fotografiska dokumentationen. De är vackra och väldigt söta! Jag har aldrig förut träffat någon så gammal, speciellt inte tvillingar, säger Camila Lima Cariacica till Bored Panda.

På bilderna har tvillingparet kransar i håret, färgglada tyllkjolar och t-shirts med den gyllene åldern tryckt. De snart 100 år gamla (eller unga) prinsessorna visar hur roligt man kan ha om barnasinnet är kvar.

Marque a sua amiga viciada em foto ?? #100anos #100anosgêmeas #irmãs #fotografiacamilalima #vovó

Ett inlägg delat av Camila Lima Fotógrafa (@fotografiacamilalima)

Bom dia ?? duas florzinhas passando na sua TL ? #cemanos #vovó #gêmeas #fotografiacamilalima

Ett inlägg delat av Camila Lima Fotógrafa (@fotografiacamilalima)

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!