Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Artikeln innehåller annonslänkar
Nöje

Tyra Banks erkänner efter flera år – “Jag gjorde en kosmetisk operation”

Supermodellen Tyra Banks känner nog många igen från tv-programmet American’s Next Top Model och har länge varit en av dem som avviker från modellbranschens ideal. Genom åren har många frågat sig om skönhetsoperationer står bakom hennes speciella utseende, men det är först nu hon erkänner – hon har opererat näsan.

I den här artikeln förekommer annonslänkar till återförsäljare.

tyrabanksFoto: Getty & IBL

Tyra Banks, den världsomtalade modellen, har nyligen släppt en memoar “Perfect Is Boring” som hon har skrivit tillsammans med sin mamma. Där avslöjar hon svaret på frågan alla har velat veta – har hon gjort en plastikoperation? Svaret är ja!

Till People säger hon: “Jag hade ben i min näsa som växte och kliade. Jag kunde andas bra, men jag gjorde en kosmetisk operation. Jag erkänner! Fejkhår, och jag gjorde min näsa. Jag känner att jag har ett ansvar att berätta sanningen.” Näsoperationen gjorde Tyra Banks redan i sin tidiga karriär och verkar inte se ett skönhetsingrepp som en så stor grej: “Om du gillar ditt naturliga jag, oroa dig inte över det, men om du känner dig osäker över något… Jag har en massvis med skönhetstrick som kan göra dig till den du vill bli. Permanent eller temporärt, jag dömer inte det.”

Skönhetsingrepp eller inte – vi diggar Tyra Banks framgång oavsett!

Källa: HarpersBazaar

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!