Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Under galan: George Clooney tårögd efter frun Amals vackra tal!

George Clooney blev överröst med kärlek under gårdagens gala och under talet från hans fru Amal kunde han inte längre hålla tårarna tillbaka. “Jag skulle aldrig vilja vara med någon annan”, säger hon.

georgeclooneyFoto: IBL/ LNC / Marc Joseph

Under gårdagens gala i Los Angeles hyllades George Clooney – men inte av vem som helst. Det var nämligen hans fru Amal som stod för det vackra talet för att gratulera George till priset kallat: “American Film Institute’s 2018 Life Achievement Award”.

Amal talade i hans ära och pratade om kärleken till George och deras barn, Ella och Alexander. “Han är en gentleman. Han är en gentleman i alla lägen och på ett sätt som känns så ovanligt i de här tiderna.” Amal berättar att hon träffade George när hon var 35 år och att de började hänga i hennes lägenhet i London, “väldigt snabbt kändes det som att, oavsett vad som hände, skulle jag aldrig vilja vara med någon annan.”

“Min kärlek, vad jag har hittat med dig är den stora kärlek som jag alltid hoppades fanns”, säger frun Amal. Talet rörde George till tårar och vi kan förstå varför – vilken kärleksförklaring!

Se fler bilder på paret nedan!

Källa: Elle & Ebag

Amal Clooney håller tal

Amal Clooney håller tal

Foto: Getty

Nästa bild
Amal och George Clooney

Amal och George Clooney

Foto: Getty

Nästa bild
Amal och George Clooney

Amal och George Clooney

Foto: LNC / Marc Joseph

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!