Nöje

Unicorn Farts – den glittrande surölen med ätbart glitter

Vad sägs om att skåla in kvällens festligheter med enhörningsfisar? Bryggeriet DuClaw Brewing Companys tillskott Unicorn Farts har tagit internet med storm och kommer släppas på nytt under 2020. 

Foto: Instagram/ @duclawbrewingco

DuClaw Brewing Companys senaste tillskott – Sour Me Unicorn Farts är en glittrande suröl med ätbart glitter som är bryggd med fruktflingor. Det är en sur ale som bjuder på en syrlig fruktsmak. Ölen har även en hint av kaksmak då bryggeriet har skapat ölen tillsammans med munkproducenten Diablo Doughnuts.

Ölen lanserades redan förra året i USA i en mindre upplaga, men nu vet vi att den kommer göra en stark comeback under 2020. Tyvärr finns det just nu inga planer på att den även kommer att släppas i Sverige, men har vi tur så snappar någon importör upp den magiska ölen och ser till att vi kan sippa på den även här.

Känner du dig, efter det här, extra lockad av att köpa en enhörningsöl så har Systembolaget ett annat alternativ som du kan spana in. Pink Farts and Unicorns är framtagen av det danska bryggeriet Amager. Enhörningar och deras fisar trendar, med andra ord!

Källa: DuClaw Brewing Company, Systembolaget

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!