Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Upplev den förbjudna skogen – här är den nya Harry Potter-attraktionen

Mugglare, nu har ni chansen att få besöka “den förbjuda skogen”! Nyligen öppnade nämligen den nya Harry Potter-attraktionen som tar med dig med på ett av Hagrids mest spännande motorcykel-äventyr.

 Foto: TT/Universal Orlando

Hör upp alla Harry Potter-fans! Vad sägs om att få åka genom den omtalade “förbjudna skogen”? Det är nämligen så att den förbjudna skogen är den nya attraktionen som förra året tillkom på Harry Potter-världen i Universals nöjesparkkomplex. Parken, som ligger i Orlando i Florida, USA, fick plantera över 1 200 träd för att skapa skogen.

Åkattraktionen har fått namnet “Hagrid’s Magical Creatures Motorbike Adventure” och deltagarna åker i ett motorcykelliknande fordon i en bergochdalbana. Du kan både sitta på motorcykeln eller i dess sidovagn och hastigheten uppgår till 50 kilometer i timmen. Dessutom färdas motorcyklarna både framlänges och baklänges. Under turen genom den förbjudna skogen får passagerarna träffa flera magiska figurer som bor i skogen, bland annat Fluffy, hunden med tre huvuden. Skogsfigurerna utlovas se väldigt verkliga ut tack vare tekniken “live animation”.

Den nya åkattraktionen hade premiär den 13 juni och du måste vara minst 122 centimeter lång för att få åka med.

Källa: Allt om resor

 

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!