Nöje

Vanessa Hudgens och Cole Tuckers “magiska” bröllop i Mexiko

I början av december sa Vanessa Hudgens “ja” till basketspelaren Cole Tucker under en förtrollande ceremoni i Tulum, Mexiko. “Jag visste att det skulle bli magiskt, men det överträffade mina förväntningar”, säger Hudgens till Vogue.

Foto: Instagram @vanessahudgens

Den andra december gifte sig Vanessa Hudgens – känd från High School Musical-filmerna – med sin pojkvän sedan tre år tillbaka, basketspelaren Cole Tucker.

Bar Vera Wang till både ceremonin och festen

Bröllopet ägde rum i Tulum i Mexiko och bruden bar kreationer av Vera Wang till både ceremonin och den efterföljande festen.

Hudgens valde ut själva brudklänningen under ett besök på Wangs atelier i New York – och föll direkt för den tidlösa designen:

“Jag tog på mig den och tänkte, ‘Den är perfekt. Den är lätt, den är enkel, och den är chic'”, säger hon i en intervju med Vogue.

Hudgens kombinerade klänningen med en kort cape och en specialtillverkad slöja broderad med texten: “Mrs. T”, samt datumet för bröllopet.

Inför kvällens festligheter bytte Hudgens om till sin andra Vera Wang-klänning: en modell med korsettliknande överdel i spets och transparent underdel. Denna stylade hon med vita platåsandaletter från Larroudé Vivienne.

Omhändertog gästernas mobiler

I intervjun med modemagasinet beskriver Hudgens bröllopshelgen som “magisk”:

“Det var genuint den mest magiska helgen i mitt liv”, säger hon. “Jag är så tacksam över att vi fick ha ett privat bröllop, och det hjälpte att jag omhändertog allas telefoner. Det var fantastiskt, för under middagen tittade jag mig omkring och alla pratade med varandra – våra familjer och kompisgäng möttes och skapade äkta vänskapsband som jag vet att de kommer investera tid i.”

Hon fortsätter:

“Att se det och att få alla att träffas och fira oss, det var bara så magiskt. Nu när jag pratar om det blir jag tårögd. Jag hade inte kunnat drömma om något bättre. Jag visste att det skulle bli magiskt, men det överträffade mina förväntningar.”

Träffades på en Zoom-meditation

Hudgens och Tucker träffades på en Zoom-meditation 2020. Meditationen leddes av Jay Shetty, en före detta munk som numera är författare och livsstils-guru. Det var också han som vigde paret i början av denna månad.

När Hudgens gästade The Drew Barrymore Show i maj 2021 berättar hon om sitt och makens första cyber-möte:

“Jag går in på Zoom och jag bara, ‘Vem är det?'”, sa hon enligt People. “Jag hittade honom, och vi började prata.”

Skådespelaren påpekade att hon inte hade något problem med att ta första steget:

“Om jag vill ha något eller någon, så försöker jag få dem. Jag gled in i hans DM:s och sa typ, ‘Hej, det var trevligt att träffa dig’. Så jag tycker inte att det är något fel på att ta första steget.”

Efter att ha dejtat i tre år förlovade paret sig vid Eiffeltornet i Paris.

“Jag blev väldigt förvånad”, säger Hudgens till Vogue. “Jag hintade om att det skulle vara den perfekta platsen, men jag glömde det för jag ville inte ha några förväntningar på resan. Jag ville bara njuta av den, och han överraskade mig helt och hållet.”

Foto: Instagram @citizenofearth

Nästa bild

Foto: Instagram @citizenofearth

Nästa bild

Foto: Instagram @citizenofearth

Nästa bild

Foto: Instagram @citizenofearth

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!