Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Vanja Wikström är gravid – här avslöjar hon sin härliga hemlighet!

Vi på Metro Mode säger stort grattis till vår bloggare Vanja Wikström som tillsammans med sin Niklas väntar ett litet syskon till sonen Iggy. “Det har varit SÅ SVÅRT att hålla det här hemligt för er, mina rara blogoliner”, skriver hon i sin blogg.

Foto: Vanja.metromode.se

“Nämen. Varför står jag här med byxorna uppknäppta och visar magen månntro?” Så inleder Vanja blogginlägget med det stora avslöjandet att hon är gravid i 16:e veckan. Alla som följer Vanja i bloggen och i podden Josefin och Vanja (som hon har tillsammans med sin Metro Mode-bloggkollega Josefin Dahlberg) vet att det har hintats om att Vanja och Niklas börjar bli sugna på ett syskon till lille Iggy. Men det är ett beslut som inte alltid har varit självklart:

“I början av det här året fanns det inte ens på KARTAN att jag och Niklas skulle försöka oss på att skaffa ett kiddo till. Ni vet ju hur tufft vi har haft det. Nästan brutit upp, nästan kraschat. Men så ändrade vi oss och från den dagen som vi vågade tänka tanken att ”Jo, det vore nog vääääldigt mysigt med ett syskon till Iggy” så blev det vår absolut högsta önskan i hela livet. Och nu har den slagit in, så FINT!”, skriver Vanja och hänvisar till det här blogginlägget för dem som vill läsa mer om hennes tankar om ett till barn.

Den 28:e april är beräknat förlossningsdatum och Vanja lovar att inom kort dela med sig av hur hennes graviditet har varit hittills. Läs mer i bloggen här!

Foto: Vanja.metromode.se

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!