Nöje

“Vänner” blir musikal – här har “Friends! The Musical!” premiär hösten 2017

“Smelly cat, smelly cat”, hur underbart skulle det inte vara att få uppleva denna slagdänga på en musikalscen? Det kan bli verklighet i höst då musikalversionen av Vänner har premiär i New York!

Foto: NBC

Vi på Metro Mode är knappast ensamma om att älska det underbara kompisgänget i en av 90-talets mest älskade serier Vänner. Och nu, 13 år efter det sista avsnittet, kommer Rachel, Ross, Monica, Chandler, Phoebe och Joey tillbaka igen i Friends! The Musical!, på the Triad Theatre i New York.

Toble McSmith, en av skaparna bakom musikalen, bekräftar att karaktärerna “smelly cat”, Janice och “fat Monica” kommer att dyka upp i showen, förhoppningsvis gör även originalskådespelarna ett eller flera gästinhopp (hur coolt låter inte det!). Av låttitlarna att döma blir musikalen en härlig resa genom några av de bästa ögonblicken från de sammanlagt tio säsongerna av serien:

“The Only Coffee Shop in New York City”

“45 Grove Street – How Can We Afford This Place?”

“How you Doing, Ladies?”

“Hey Ugly Naked Guy Who Lives Across the Street!”

“We were on a Break!”

“I’m Gonna Hump U”

“Oh. My. God. It’s Janice!”

“Will They or Wont They”

“The Ballad of Fat Monica”

“Could I BE Anymore…..in Love with Monica”

“The One Where We Make a Million Dollars An Episode”

“We’ll Always Be There For You”

I väntan på biljettsläppet i juni och premiären i höst passar vi på att njuta – och vika oss dubbelt av skratt – till av några av de bästa klippen från serien:

 

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!