Nöje

Världens första sexleksaker gjorda på plastavfall

Plast har länge varit det huvudsakliga materialvalet i sexleksaksbranschen men nu har Sinful valt en ny inriktning. Nu släpps ohhcean, världens första sexleksakskollektion gjord med återvunnen plast.

Idén kom från entreprenören Mathilde Mackowski, delägare i Sinful, onlineförsäljare av sexleksaker. Problemet med plastavfall i havet har aldrig varit så utbrett som nu och ohhcean ville inte vänta på att någon annan skulle ta stafettpinnen. Här föddes idén om världens första sexleksaker gjorda med återvunnen plast.

Miljömedvetna sexleksaker

“Det har varit en lång resa. Det här är bara början, och vi är så glada över att ha startat den första vågen i och med lanseringen av ohhcean”, säger Mathilde Mackowski. På resan mot att tillverka mer miljömedvetna sexleksaker har hon arbetat tillsammans med #tide – en av världens ledande aktörer inom upcykling och återvinning av plastavfall från haven. Ohhcean-kollektionen består av tre uppladdningsbara produkter: en magic wand, en g-punktsvibrator och en kroppsvibrator. De kommer i mjuka havsinspirerade nyanser, moderna designer och erbjuder en härligt mjuk finish. Varje produkt levereras i en miljövänlig förpackning.

Magic Wand - Ohhcean By Sinful

Magic Wand - Ohhcean By Sinful

Pris: 749 kronor, Köp Här.

 

Nästa bild
G-punktsvibrator - Ohhcean by Sinful

G-punktsvibrator - Ohhcean by Sinful

Pris: 549 kronor, Köp Här.

 

Nästa bild
Kroppsvibrator - Ohhcean by Sinful

Kroppsvibrator - Ohhcean by Sinful

Pris: 399 kronor, Köp Här.

 

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!