Nöje

Världens mest romantiska tävling! Fira alla hjärtans dag som Romeo och Julia

Vad sägs om att överraska din älskling med en natt på platsen där Romeo och Julias kärlekssaga utspelades? För första gången kommer huset i Verona i Italien välkomna ett par för en vistelse på alla hjärtans dag. Allt du behöver göra är att skriva ett kärleksbrev!

Foto: Airbnb

William Shakespears kända kärlekssaga om Romeo och Julia utspelades i Verona i Italien där ”Casa di Giulietta” var Julias hus. Balkongen förknippas med längtan och passion och är än idag en symbol för kärleken inom litteraturhistorien. För första gången någonsin kommer huset nu att välkomna ett par för en vistelse under alla hjärtans dag.

Airbnb och Veronas kommuns samarbete kommer den 14 februari välkomna ett par under en natts hotellvistelse i huset, som annars är ett museum. Sängen som var med i 60-talsfilmen om Romeo och Julia finns kvar, det kommer finnas en butler och en romantisk middag kommer tillagas av en kock med två stjärnor i Michelinguiden.

Vill du vara med och tävla om hotellvistelsen? Allt du behöver göra är att starta ett konto hos Airbnb och skriva ett brev till Julia där du beskriver er kärlekshistoria och berättar varför just du borde vinna. Tävlingen stänger den 2 februari klockan 17.59. Här hittar du till tävlingen!

Källa: Airbnb

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!