Nöje

Vd:n lämnar Bianca Ingrossos smyckesbolag

Ani Who:s vd Tomaj Sangchi hoppar av sitt uppdrag efter att ha sålt samtliga aktier i bolaget, det rapporterar Breakit. “Jag är verkligen stolt över det bolag vi har byggt upp på så kort tid”, skriver Sangchi i en kommentar till sajten.

Foto: Ani Jewels

Det var i förra veckan som Tomaj Sangchi berättade för Breakit att han slutar som vd i Bianca Ingrosso och Lovisa Worges smyckesbolag, Ani Who:

“Jag är verkligen stolt över det bolag vi har byggt upp på så kort tid. Att vi har lyckats sälja smycken för 50 miljoner kronor, med goda resultat helt på egen hand sedan starten, trots de ekonomiska utmaningar som marknaden har mött, är otroligt tillfredsställande”, skriver han i ett mejl till sajten.

Planerar att utforska nya marknader

Nyheten kommer endast månader efter att entreprenörerna Mikael Snabb och Jesper Matschvarit (som även var med och grundade Ingrossos sminkmärke Caia) sålde alla sina aktier i bolaget och därmed gjorde Ingrosso till verklig huvudman – enligt Breakit äger hon omkring 50-75 procent av Ani Who, medan Lovisa Worge äger 25-50 procent.

Sangchi bekräftar i sitt mejl att även han sålde sina aktier i samma veva.

Enligt Breakit har en ersättare redan utsetts, och under övergångsperioden kliver Worge in som tillfällig ledare. Samtidigt hintar Sangchi om att bolaget har planer på att expandera:

“Vi är alla övertygade om att denna nya ledning kommer att ta Ani till nya höjder, med planer på att expandera teamet och utforska nya marknader”, skriver han.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!