Nöje

Veckans utmaning med Cassandra Brundstedt – ingen alkohol eller socker!

Metro Modes innehållschef Cassandra Brunstedt antar nya utmaningar vecka efter vecka. Hon bjuder också in dig till att haka på utmaningarna! Denna vecka fortsätter Cassandra med samma utmaning, det vill säga inget socker i ytterligare en vecka – samt ingen alkohol.

Foto: Brooke Lark/Unsplash

Under de senaste sex månaderna har Cassandra besökt en livscoach och fått en hel del nya reflektioner och tankemönster. En av sakerna hon har blivit mer medveten om är att hon förknippar mat med känslor på ett ibland osunt sätt.

– Jag har därför insett att jag behöver en period utan socker men även alkohol. Det, för att jag insett att jag använder dessa två saker på fel sätt i perioder, skriver Cassandra.

Därför går veckans utmaning ut på att fortsätta utesluta socker – men denna vecka går det även ut på att inte dricka någon alkohol.

– Jag vill helt enkelt välja bort socker och alkohol under en tid för min egen skull. Nu har det gått för kort tid för att utvärdera och jag kommer som sagt aldrig att sluta äta socker helt (inte vin heller för den delen då jag älskar det) men jag vill få en fräsch nystart och skapa ett nytt sunt tankemönster i hjärnan och komma från gamla invanda (i perioder destruktiva) mönster.

Haka på veckans utmaning och läs mer om den här! Missa inte heller Cassandras tidigare inspirerande och peppiga utmaningar här!

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!