Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Vem älskar inte emojis? Då kommer det en långfilm

Har du alltid funderat över hur alla emojis känner sig och vad de gör om dagarna när de inte används(vem har inte det)? Grattis, då är det din lyckodag! Det kommer nämligen en Emoji-film. Ja det är sant.

Här är alltså första trailern till filmen vi inte visste att vi behövde i våra liv. Alla älskar emojis och vi använder dem varje dag, men vi älskar dem inte så mycket så att vi behövde en film om dem. Den kommer ändå, närmare bestämt i augusti 2017.

Filmen utspelar sig i Textopolis, ett samhälle som gömmer sig i meddelande-appen. Där får vi följa livet hos alla emojis som bor där och väntar på att få bli valda av telefonens ägare. Varje emojis har bara ett ansiktsuttryck, förutom emojin Gene (T.J. Miller) som föddes utan ett bestämt uttryck. I filmen får vi hänga med Genes resa tillsammans med Hi-5 (James Gordon) och Jailbreaker (Anna Faris) mot att försöka bli en “normal”-emoji.

Vi kan inte låta bli att tycka att detta är så sjukt att det ändå blir lite kul.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!