Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Veronica Maggio har gift sig – här är allt vi vet om det hemliga bröllopet

Popstjärnan Veronica Maggio har sagt ja till sin Nils Tull! Här är allt vi vet om Maggios hemliga bröllop.

Foto: Instagram @moody_melo/@veronicamaggio

Popstjärnan Veronica Maggio sade ja till sin partner Nils Tull i helgen – men vägen till parets lyckliga slut har varit minst sagt krokig.

“Har kämpat i motvind”

Veronica Maggio och Nils Tull har haft sina upp- och nedgångar under åren. Förra sommaren berättade Maggio för tidningen Plaza om hur hennes relation såg ut då:

“Jag är på en bra plats både när det gäller kärlek och familj, vilket i princip är första gången i mitt liv”, sa hon. Hon tillade: “Hur länge har jag inte kämpat i motvind!”

Maggio syftade sannolikt på de motgångar som hon och nyblivna maken Nils Tull har upplevt under åren. Maggio och Tull träffades under slutet av 00-talet och fick sonen Bosse 2010, men sedan dess har de hunnit göra slut en gång – enligt Veronica Maggio själv hade de ett upphåll på fem år.

De hittade dock tillbaka till varandra och förra året välkomnade de dottern Ruth. Nu har de alltså dessutom gift sig.

Firandet pågick i ett dygn

Veronica Maggio beskriver själv bröllopet som magiskt i radioprogrammet ”Gry Forssell med vänner”.

“Det var så otroligt härligt”, säger hon i programmet. “Alla öppnar upp sig på ett helt annat sätt när det är bröllop, det är någonting magiskt som händer mellan människor.”

Artisten berättade även att bröllopsfirandet pågick i ett helt dygn, att hon grät väldigt mycket och att hon och Nils Tull är väldigt kära.

Källa: Expressen, Plaza Kvinna

Foto: Instagram @moody_melo

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!